Letní příměšťáky 2019

Haló holky, haló kluci! Pestrý (nejen) sportovní program a spousta zábavy na vás čeká na letních táborech v REHABFITu. Vem s sebou kámoše a hurá k nám!

Tábor je vhodný pro děti ve věku 4-12 let.

 

Termíny:
8. 7. – 12. 7. 2019 (obsazeno)
15. 7. – 19. 7.  2019 (obsazeno) 
22. 7. – 26. 7. 2019 (obsazeno)
12. 8. – 16. 8. 2019 (obsazeno)

 

Program tábora

Tábory jsou sportovně laděné – chtěli bychom, aby si děti vyzkoušeli nejrůznější letní sporty – beach volejbal, míčovky, atletiku, tenis, fotbal, orientační běh. Pokud bude teplo, vyrazíme k vodě a vyzkoušíme jízdu na paddleboardech (prkno podobné surfu s pádlem) a raftech a vykoupeme se. Zkusíme domluvit lanové centrum, popř. návštěvu v ZOO. Děti si zacvičí také jógu nebo s nožkami. Co neumíme sami, na to máme trenéry 🙂 

Program se může měnit v závislosti na počasí, popř. dostupnosti sportovišť. Pokud objevíme něco zajímavého, rádi tam děti vezmeme (loni to bylo např. kukuřičné bludiště). 

 

Harmonogram dne

7:30 – 8:40 h. příchod dětí (po domluvě možné i dříve)
9:00 – 12:00 dopolední program
cca 12 h. oběd a polední pauza
od 13 h. odpolední program
16:00 – 17:00 vyzvedávání dětí (po domluvě možné i později)

 

Stravování

Pro děti je zajištěn oběd a odpolední svačina. Obědy a svačiny připravuje restaurace KamJinam (strava bude připravena s ohledem na věk dětí, diety aj. stravovací omezení jsme schopni zajistit). Dopolední svačinu si děti donesou z domu. Budeme-li přes den mimo centrum, oběd bude domluven v místě.
Pitný režim je zajištěn po celý den (voda, ovocné sirupy, čaj).

 

Cena

cena základní 2 600.-
sourozenec 2 300.-

V ceně je zahrnuto: celodenní program, oběd a odpolední svačina, pitný režim po celý den, nájem za sportoviště, potřeby pro výtvarku, odměny

 

PŘIHLÁŠKA NA TÁBOR

 

Kdo se o děti postará?

Holky z REHABFITu 🙂 Jana, Eva, druhá Eva :-), Magda, Šárka…  a další naši kolegové a pomocníci.

 

Součástí nabídky jsou Všeobecné a storno podmínky a také List účastníka (bude zaslán přihlášeným na mail), který rodiče vyplní a odevzdají 1. den tábora.